Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

7. 9. 2011 11:51
zapomněl jste

ještě na tu třetí epizodu ve které rodiče spokojeně u telky pochrupují, zatímco dítě s vytřeštěnýma očima sleduje horor.Tím asi měly výzkumy psychologů začít, totiž jestli dítě dokáže rozlišit od reality zprostředkovanou fantazii. Pokud ne, tak by se asi měly na prvním místě zakázat pohádky, to jsou drasťáky a saďaŕny non plus ultra.Princezna sežraná drakem, babka strčená do rozpálené pece, rozpáranej vlk,vydloubané oči,unesený dítě,otravená Sněhurka, loupežníci, kostlivci, strašidla,i dospělej člověk by řval hrůzou kdyby si to promítnul do reality a představil si že něco takového může v noci potkat na ulici....:-)

1 0
možnosti
W

Wernher

7. 9. 2011 17:59
Re: zapomněl jste

Přesně tak. Další zbytečná krávovina z našich daní... I obyčejný Český Honza je plný krveprolití, kleteb a vraždění. Předevčírem jsem četl v knize Špalíček pohádek o tom, jak chtěl král spáchat incest se svojí dcerou, protože mu připomínala jeho tragicky zesnulou ženu. Takže tyhle šoty, jsou jen další malá domů pro nějaké blby.

0 0
možnosti
L

lesicatko

7. 9. 2011 11:13
Pekný nezmysel

A že na to upozorňujú psychologovia, ktorí stoja za nezmyslami typu nulovej tolerancie fyzického a  psychického nasilia v rodine...

Myslím, že bez psychologov by rodičia vedeli vychovavať deti lepšie ...

0 0
možnosti
RC

josefbad

7. 9. 2011 11:01
dementni "reklama"

je mi jedno, ktera televize to vysila. Pokud bych se podle toho blabolu chtel chovat odpovedne, musel bych televizi vyhodit. V dobe, kdy jeste nejsem z prace doma se vysilaji takove veci, ktere by ty deti videt nemely, ale odpovedne v tech televizich to nezajima. Podivejte se, kolik detektivek se vysila odpoledne. Vrazdy, souloze, rvacky, vulgarity, nic neobvykleho. A vulgarity jsou jiz i v detskych (animovanych) poradek, napriklad v TV Barrandov, Animacek - vysilany pred sestou hodinou - to je hruza.

0 0
možnosti
MM

myskamiki

7. 9. 2011 11:03
Re: dementni

jestli nemate doma Rubin, tak kazda TV ma takovou kouzelnou vec - Rodicovsky zamek :-/

JInak tu reklamu bych poupravil a vyhodil o ni zminky o TV - Vase dite - Vase odpovednost..... a dle toho upravit zakony

0 0
možnosti
OK

Achille Volfoni

7. 9. 2011 10:39
nejvíc mě baví....

.....že toto upozornění vysílá TV Nova,která je odpoledne prošpikovaná kriminálkami a pod....

1 0
možnosti
MP

Vrah

7. 9. 2011 11:02
Re: nejvíc mě baví....

Nevím, jaké kriminálky dávají na Nově, ale jestli jsou to pořady jako Komisař Rex, Kobra 11, Poirot či Wolfův revír, tak tam zpravidla dobro vítězí a zlo je potrestáno, takže bych jejich sledování nikterak nedémonizoval. To už větší škody mohou napáchat zdánlivě neškodné telenovely.

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2837x
Vedoucí lektor kurzu rozvoje kreativity a inovací MBC.

Ředitel vzdělávací společnosti Talent Innovation s.r.o. Externí vysdokoškolský učitel managementu v PsÚ MU v Brně a inovačního managementu VŠE.

www.karelcerveny.org.   Linkedin.

www.mbc.name

Seznam rubrik