Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

A62d95a28m 98R12y54c93h79l85ý

17. 11. 2015 11:50

Máte pravdu. Platíme 10000 Kč hypotéku a máme jen jedno Dítě. Klidne by jsme měli další ale to už by zničilo Náš rodinný rozpočet my totiž zadne davky nedostaneme. ..Měla by se podporovat porodnost pracujících Čechů a ne nepracujicicih lidi. ...

0 0
možnosti
Foto

Dobrý článek. R^

Evropa musí oddělit islám od islamismu nebo na to dojede. Doma ať si každý věří v co chce. Ale jakmile se islám začně montovat do veřejného života byť jenom lokálně je potřeba udělat čáru. Jinak bude nutno za pár let v Evropě ustavit Nový Pakistán a to nebyl zrovna bezbolestný řez...

0 0
možnosti
PK

Naši důchodci  na důstojný důchod se musí zabezpečit především sami. Nejrůznějšími způsoby, ne každý může mít nemovitost. Tolik jich ani není. 

Bohužel části příjmů, kterou by mohli během aktivního života "prohýřit", se musí vzdát.

1 0
možnosti
PH

Moc dobře napsaný článek, karma

6 0
možnosti
Foto

Problém klesajícího počtu pracujících na jednoho důchodce není ani tak dán rostoucím počtem důchodců, jako klesajícím počtem pracujících.

4 2
možnosti
PK

Píšete blbosti. Počet plátců pojištění je zhruba stejný, ale třeba v r.2000 bylo 1,9 mil. starobních důchodců a v r.2012 už 2,3 mil. Je pravda, že hodně narostly předčasné, ale kdyby to nebylo tak o to víc by bylo plátců. Situace - nárůst důchodců - se bude ale dále zhoršovat.

1 0
možnosti
KC

"Je škoda, že se ve svobodném světě potlačuje svobodná diskuse, která patří do demokracie jako její základní princip. Jakmile má člověk jiný názor než je ten oficiální, je na něj nahlíženo jako na rasistu, xenofoba, štváče as fašistu." Přesně tuto politiku praktikují jak téměř všechna česká média, tak hlavní protagonisté EU. Ale politika "držet hubu a krok" tady už byla a neosvědčila se. Tím, že se lidem znemožní diskuze k chaotické politice Bruselu, se nic nevyřeší. Nejsme v situaci, kdy můžeme v klidu experimentovat, je třeba mít jasnou hlavu, slyšet názory veřejnosti a jednat.

2 0
možnosti
PK

Jsem pesimista, že byste pomocí Husákových receptů zopakoval dnes nějaký boom. Mám na mysli porodnost, která nepřinese jen budoucí lidi na dávkách. Za Husáka byly jiné hodnoty, uzavřené hranice. Podívejte se jak vypadá porodnost klasických Evropanů v Německu, ale i na katolickém jihu - Španělsko, Itálie. A kdyby to netáhli muslimové ve Francii, tak i tam hluboko pod 2,0. Něco se udělat nechá, za velké peníze, ale nic moc.Bohužel.

1 1
možnosti
PH

nesouhlasím, vidím kolem sebe v posledních několika letech, že lidé mají chuť zakládat rodiny i bez podpory. určitě by to za pokus stálo, vytvořit nějakou podporu

5 0
možnosti
MP

M77a56r70t55i47n51a 32P96u89c

16. 11. 2015 18:56

Výborně napsáno, karma!!

2 0
možnosti
Foto

Dobře napsáno, dal jsem karmu ! R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2837x
Vedoucí lektor kurzu rozvoje kreativity a inovací MBC.

Ředitel vzdělávací společnosti Talent Innovation s.r.o. Externí vysdokoškolský učitel managementu v PsÚ MU v Brně a inovačního managementu VŠE.

www.karelcerveny.org.   Linkedin.

www.mbc.name

Seznam rubrik